Bjerg- og gletschervandring
Dansk
Svenska
English

Gletschervandring

Kurser

Lær om færdsel på gletscher. Spalteredning, ruteplanlægning, rebhåndtering, steigeisenteknik, brug af isøkse og isskruer, sneankre, kort og kompas mm.

 

Målet med kurset er at deltagerne opnår færdigheder, så de er i stand til at gennemføre enklere gletscherture på egen hånd.

 

4 dage med 3 overnatninger i bjerghytte

Pris:

 

Prisen inkluderer: Instruktion fra certificeret bjergguide (UIAGM/IFMGA/IVBV), guidens udgifter (mad, hytteovernatning mm.) leje af klatresele samt fælles sikkerhedsudrustning.

Prisen inkluderer ikke: Rejse til og fra mødested i alperne, hytter og lifter undervejs på turen, mad og drikke, personlig udrustning inkl. isøkse, steigeisen og bjergstøvler (kan evt. lejes i Chamonix), forsikring.

 

En overnatning i bjerghytte koster ca. 55 Euro/pers. Halvpension indgår (morgenmad og aftensmad).

Ture i Chamonixområdet

Chamonix har en mytisk status i bjerginteresserede kredse. Og med god grund: Bjergene og gletscherne her er høje, vilde og smukke. Her findes uendelige muligheder for klatring, vandring og skiløb, på alt fra forholdsvis lette vandreture med fantastisk udsigt til de vanskeligste og mest tekniske ture som er en udfordring for de bedste bjerg-atleter i verden. Vores ture bliver tilpasset gruppens behov og ønsker, med respekt for vejr og forhold på bjerget.

 

Climbhigh.dk arrangerer ture i området af forskellig varighed fra 2 - 5 dage, med overnatning i bjerghytter. Turene tilpasses den enkelte gruppe, men man bør være i en rimelig fysisk form og vant til at vandre i adskillige timer om dagen.

Turene arrangeres og ledes af en internationalt certificeret bjergguide (UIAGM/IFMGA/IVBV) som står for sikkerheden i forbindelse med færdsel på gletscherne.

 

Pris:

7 dages højalpin vandring med overnatning i bjerghytter. En af de mest klassiske og flotteste bjergture i alperne, både en stor oplevelse og en udfordring. Vi starter i Chamonixdalen i Frankrig ved foden af alpernes højeste bjerg, Mont Blanc. Turen går via bjergstier, over gletschere og høje pas, mellem nogle af alpernes højeste og flotteste bjerge. Glade og trætte ankommer til Zermatt med mange nye minder og store panoramaer på nethinden. Læs mere om turen her.

 

Turen arrangeres og ledes af en internationalt certificeret bjergguide (UIAGM/IFMGA/IVBV) som giver dig den bedst mulige sikkerhed og sørger for at tempo og rutevalg tilpasses gruppens fysik og færdighedsniveau.

 

Pris:

Prisen inkluderer: Certificeret guide, guidens udgifter (mad, hytteovernatning mm.) leje af klatresele samt fælles sikkerhedsudrustning.

Prisen inkluderer ikke: Rejse til og fra mødested i alperne, hytter og lifter undervejs på turen, mad og drikke, personlig udrustning inkl. isøkse, steigeisen og bjergstøvler (kan evt. lejes i Chamonix), forsikring.

Bjerg- og gletschervandring

Climbhigh.dk © 2015 • Kasper Berkowicz • Phone: +45 21790262 • Mail: Kasper@climbhigh.dk • VAT# SE790327125701 • Alternativt website: bluebird.guide